skip to Main Content

Koirien lomahoitopaikat

Tilojen esittely

  • 22 koirapaikkaa, 3 eri osastossa
  • 8 mukavankokoista, sorapohjaista ulkotarhaa, joissa on kaivuu- ja kiipeilyesteet
  • pellolle aidattu, reilunkokoinen juoksutustarha
  • lomapaikat ovat pinta-alaltaan 3,6 – 7,7 m2
  • samalle lomapaikalle voidaan sijoittaa useampi saman perheen koira

14 paikkaa on aseteltu siten, ettei näkö- tai kosketusyhteyttä toisiin koiriin ole. 8 paikkaa on aseteltu siten että koira näkee käytävän toisella puolen olevan koirakaverin, mutta tällöinkään kosketusyhteyttä ei ole.

Erityistilat

Hoitolassa on kaksi lomapaikkaa, joista on suora kulku luukun kautta omaan 24 neliön ulkotarhaan.

Näillä paikoilla voidaan hoitaa myös sellaisia koiria, jotka eivät esimerkiksi aggressiivisuutensa vuoksi ole käsiteltävissä.

Tällaisesta erityistarpeesta tulee kuitenkin ilmoittaa etukäteen jo siinä vaiheessa kun paikkavarausta tehdään.

 

Koiran täysihoitovuorokausi

Koirien täysihoitovuorokauden hinta sisältää ulkoilut 3-4x päivässä tai tarpeen mukaan useammin hihnassa ja tarhassa/ juoksutustarhassa, sekä perussiisteydestä huolehtimisen (kevyet harjaukset, kuratassujen pesut jne.).

Mahdollisesta lääkityksestä, tai muusta koiran elämään kuuluvasta normaalista suoritteesta huolehditaan ilman lisämaksuja. Myös leikit, rapsutukset, aktivoinnit ja kuulumisten kysyminen sisältyvät hintaan. :)

Kesäisin koirilla on myös uintimahdollisuus.

Omistaja voi myöntää koiralleen myös ns. leikkiluvan, jolloin lomalainen voi leikkiä sellaisen koirakaverin kanssa lomansa aikana, jonka henkilökunta katsoo sopivaksi kaveriksi ja jolla on myös leikkilupa omistajltaan.

Ruoat sisältyvät hoitohintaan

Koiran täysihoitovuorokausi sisältää myös laadukkaan koiranruuan hoitolan valikoimasta.

Valikoimaan kuuluu

  • Booster Basic (kana-maissi-riisi)
  • ProBooster adult sensitive (lammas-riisi)
  • ikääntyville koirille tarkoitettu ProBooster Light & senior (kana)
  • pennuille tarkoitettu ProBooster Puppy (kana-riisi.)

Tarkemmat tiedot hoitolan ruuista löytyy VIPStoren sivuilta.

Mikäli sopivaa ruokaa löydy hoitolan valikoimasta, suosittelemme että otatte oman ruuan mukaan. Hoitolassamme on jääkaappi ja pakastin ruokien kylmäsäilytystä varten, sekä mikroaaltouuni, jotta ruokia voidaan tarvittaessa sulattaa tai lämmittää.

Koiran tuominen hoitoon

Hoitoon tuleva koira tarvitsee mukaansa vain rokotuskortin, jossa näkyy merkintä voimassa olevista rokotuksista. Mikäli rokotteet ovat ehtineet välillä vanhentua, huomioithan kahden viikon varoajan.

Kaikki muu voidaan tarjota hoitolan puolesta. Koiralle voi ottaa mukaan oman makuualustan, peiton tms. joka tutuilla tuoksuillaan on osaltaan luomassa turvaa.

Makuualustat voidaan tarjota myös hoitolan puolesta. Myös ruokakupit, lelut ja tarvittaessa hihnatkin löytyvät talon puolesta.

Lomapaikat, sekä kaikki käytössä olleet tekstiilit ja tarvikkeet puhdistetaan ja desinfioidaan käytön jälkeen, jotta ne ovat valmiina taas seuraavaa asiakasta varten.

Hoitosopimus

Hoitoon tulevasta koirasta laaditaan aina kirjallinen hoitosopimus, johon kirjataan perustietojen lisäksi ylös kaikki oleellinen tieto koiran hoitoon liittyen, esimerkiksi ruokailutottumukset tai mahdollinen lääkitys.

Pyrimme tarjoamaan lemmikeille mahdollisimman stressittömän hoitojakson ja noudattamaan mm. totuttuja ruoka-aikoja.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisina.

Back To Top