skip to Main Content

Monipuoliset palvelut

Kopinsalmi tarjoaa pääsääntöisesti lomahoitoa koirille, kissoille ja pieneläimille eläinhoitolassa. Hoitolassamme on tilat myös virkakoirien hoitamiselle.

Kotikäynnit

Kotikäynnit ovat hyvä vaihtoehto paikkoihin, joissa on vaikkapa paljon ulkotarhoissa asuvia reki- tai metsästyskoiria, tai pihatallin eläimiä, joiden hoitolaan tuominen syystä tai toisesta ei olisi ehkä se kaikkein paras tapa järjestää lomahoitoa.

Kuljetuspalvelu kodin ja hoitolan välillä

Meitä voit kysyä mukaan myös esimerkiksi eläinlääkärikäynneille, mikäli tarvitset kuljetusta tai avustajaa. Tarvittaessa avustamme lemmikkien omistajia myös hoivapalveluissa (esimerkkinä haavahoidot, lääkitsemiset ym.).

Pesut, trimmaukset ja kynsienleikkuut

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös pesut, trimmaukset ja kynsienleikkuut. Kynsienleikkuut myös kissoille ja jyrsijöille.

Hoitolan ulkoalueiden yksityiskäyttö

Eläinhoitolan äärellä olevia ulkoalueita (valaistu hiekkakenttä ja juoksutustarha) voit vuokrata yksityiskäyttöön, vaikkapa pentu- tai rotutapaamisen järjestämiseen.

VIPStoren edustaja

Eläinhoitola Kopinsalmi toimii myös VIPStoren edustajana. Meidän kauttamme voit ostaa laadukkaat koiran- ja kissanruuat, sekä hoitotarvikkeet ja -tuotteet lemmikillesi. VIPStorelta löytyy sekä kissoille että koirille paljon mukavaa ja tarpeellista, edulliseen hintaan.

Back To Top